Menu
Winkelwagentje

Multivitamines

Multivitamines bevatten een combinatie van verschillende vitaminen en mineralen die belangrijk zijn voor een gezond lichaam. Soms worden ook kruiden en aminozuren toegevoegd. Door een multivitamine in te nemen weet je zeker dat je de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van deze belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgt, vooral als je voedingspatroon niet altijd even gevarieerd is.
Bewell Care Biodream
2e verpakking 50% korting!
Merk: Biodream
Biodream Bewell Care Biodream Bewell Care is een ware boost voor je immuunsysteem. Met Bewell Care is het eenvoudig om een lekkere drank te maken, die onder andere vitamine C, vitamine B1 en folaat bevat. Een sterk immuunsysteem met Biodream Bewell Care Biodream Bewell Care is een krachtige..
€33,36 €39,25
Excl. BTW:€30,61
Merk: Biodream
Biodream Active Biodream Active bevat verschillende ingrediënten die elkaar aanvullen en gunstig kunnen zijn voor de energiehuishouding. Het bevat een combinatie van onder andere uit soja afgeleide ingrediënten en micronutriënten. Wat doet Biodream Active? Biodream Active bevat een combinatie ..
Vanaf €32,47
Excl. BTW:€45,83
Merk: Nataos
ADEK-posome capsules. ADEK staat voor de 4 basisvitaminen: A, D, E en K. ADEK-posome is een alles in één formule om je gezondheid een boost te geven. Terwijl vitamine D wellicht het meest bekend is, zijn de andere ADEK vitaminen lang stiefmoederlijk behandeld geweest. Wat zijn de specifieke ei..
€32,12 €36,50
Excl. BTW:€29,47
Merk: Nataos
Nataos All in One Plus vloeibare multi. Nataos All in One is een vloeibare 'multi'. Waar we het woord 'multi' normaal gesproken samen zien met 'vitamine', is Nataos all in one plus meer dan dat: het bevat enorm veel vitaminen (een multivitamine), maar ook mineralen, kruiden en aminozuren. Niet vo..
€29,32 €34,50
Excl. BTW:€26,90
Complete Vegan mix van mineralen en vitaminen samen in één capsule. Deze multi vitamine van Together biedt een complete vitaminen- en mineralenmix in één capsule. Alle voedingswaarden zijn afkomstig van volwaardig voedsel, oceaan bronnen en plantaardige ingrediënten. De supplementen worden g..
Vanaf €9,77
Excl. BTW:€12,81
Speciaal ontwikkeld voor de unieke behoeften van de man: Men's Multi Vit van Together. Precies wat de moderne man nodig heeft. Speciaal ontwikkeld voor de unieke behoeften van de man: de Men s Multi Vit van Together. Precies wat de moderne man nodig heeft. Alle voedingswaarden zijn..
Vanaf €10,47
Excl. BTW:€13,72
De menopauze-formule van Together bevat 22 volwaardige vitamines en mineralen, waaronder vitamine B1, B6, B8, B12 en vitamine D. Alle voedingswaarden zijn afkomstig van voedsel, oceaan bronnen en plantaardige ingrediënten. Tijdens de menopauze draait het allemaal om het behouden van balans. De m..
Vanaf €17,47
Excl. BTW:€22,90
Deze Multivitamine van Together bevat alle essentiële vitaminen en mineralen voor een vegan lifestyle. Zo bevat dit supplement een mix aan: jodium, zink, ijzer, vitamine B12, calcium en beta-caroteen. Alle ingrediënten zijn op basis van voeding verkregen. Door een zorgvuldig productieproces ..
Vanaf €11,87
Excl. BTW:€15,56
Speciaal ontwikkeld voor de unieke behoeften van de vrouw: de Woman’s Multi Vit van Together. Precies wat de moderne vrouw nodig heeft. Alle voedingswaarden zijn afkomstig van voedsel, oceaan bronnen en plantaardige ingrediënten. De supplementen worden geproduceerd onder gecontroleerde omstandig..
Vanaf €9,77
Excl. BTW:€12,81
Stress Aid van Together bevat o.a. drie adaptogene kruiden: schisandra, ashwagandha en rhodiola en het mineraal magnesium. Alle voedingswaarden zijn afkomstig van voedsel, oceaan bronnen en plantaardige ingrediënten. Het stress aid-supplement van Together is gecreëerd  Dit supplement bevat ..
Vanaf €9,77
Excl. BTW:€12,81
Compleet vitamine B complex met vitamine c uit citrus en 100% vegetarisch. Onderzoek toont aan de alle Nederlanders eigenlijk een tekort aan vitamine B hebben. Met de B-vitamin complex van Together krijg je alle benodigde vitamines B gemakkelijk binnen. Alle ingrediënten in dit supplement zijn op..
Vanaf €9,07
Excl. BTW:€11,89
Speciale multi vitamine ontwikkeld voor de unieke behoeften van de zwangere vrouw, met oa foliumzuur. De Pregnancy Multi van Together bestaat uit volledig natuurlijke en plantaardige ingrediënten. Ons lichaam neemt vitamines en mineralen uit natuurlijke bronnen beter op - dit maakt ze ook za..
Vanaf €13,97
Excl. BTW:€18,31
1 - 12 van 12 (1 pagina's)

Hoe werkt een multivitamine?

Multivitamines vullen eventuele tekorten in de voeding aan en ondersteunen daarmee de gezondheid en het immuunsysteem. Vaak bevatten multivitamines ook een mix van antioxidanten, zoals vitamine C en vitamine E, om de cellen te beschermen tegen oxidatieve stress en schade.

Er zijn talloze combinaties van vitaminen en mineralen die in multivitamines kunnen voorkomen, zoals vitamine A, B, C, D, E, K, calcium, magnesium, zink en ijzer. Dit soort combinaties kom je bijvoorbeeld tegen in Nataos ADEK vitaminen Posome of in de All in One, een unieke vloeibare multi.

Sommige multivitamines zijn speciaal ontworpen voor specifieke groepen, zoals zwangere vrouwen, vegetariërs of ouderen, om te voldoen aan hun specifieke behoeften.

Multivitaminen voor mannen

Er zijn multivitamines die speciaal zijn samengesteld voor mannen, bijvoorbeeld omdat ze meer behoefte hebben aan bepaalde voedingsstoffen. Zo bevatten sommige multivitamines voor mannen hogere hoeveelheden zink, magnesium en vitamine B6, omdat deze nutriënten een belangrijke rol spelen in de ondersteuning van de mannelijke gezondheid.

De Mannen multi vitamine van Together is speciaal ontwikkeld voor mannen.

Multivitamine voor vrouwen

De behoeften van vrouwen kunnen iets verschillen van die van mannen, vooral als het gaat om bepaalde vitaminen en mineralen.

Vrouwen hebben bijvoorbeeld soms behoefte aan extra ijzer tijdens de menstruatiecyclus. Ook hebben vrouwen soms een hogere behoefte aan calcium en vitamine D om de gezondheid van botten te ondersteunen. Multivitaminen specifiek ontworpen voor vrouwen kunnen deze extra voedingsstoffen bevatten, evenals andere essentiële vitaminen en mineralen zoals vitamine B12, vitamine C en magnesium.

Voor vrouwen ontwikkelde Together de Multivitamine vrouwen.

Multivitamine tijdens en na de zwangerschap

Tijdens de zwangerschap is het extra belangrijk om voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen, omdat het nu niet alleen om de moeder, maar ook voor de groei en ontwikkeling van de baby gaat. Een multivitamine speciaal ontworpen voor zwangere vrouwen kan hierbij helpen, omdat deze vaak extra vitamines en mineralen bevat die belangrijk zijn voor de groei en ontwikkeling van de baby.

Een belangrijke vitamine voor zwangere vrouwen is foliumzuur. Daarnaast is ook vitamine D belangrijk, omdat veel mensen in Nederland hier een tekort aan hebben, vooral in de winter. Verder kan het slikken van extra ijzer tijdens de zwangerschap zinvol zijn, omdat er meer bloed wordt aangemaakt.

Ook na de zwangerschap kan het nuttig zijn om een multivitamine te blijven slikken om ervoor te zorgen dat het lichaam alle nodige voedingsstoffen binnenkrijgt, vooral als er borstvoeding wordt gegeven. Het is wel belangrijk om bij het kiezen van een multivitamine te letten op de doseringen, omdat sommige vitamines en mineralen schadelijk kunnen zijn bij hoge doseringen.

Multivitamine voor de menopauze

Tijdens de menopauze is het belangrijk om voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen, omdat de veranderingen in het lichaam invloed kunnen hebben op de opname en verwerking van voedingsstoffen. Een multivitamine kan helpen om tekorten aan te vullen en het lichaam te ondersteunen tijdens deze periode.

Een goede multivitamine voor vrouwen in de menopauze kan vitamine D bevatten voor de botten, vitamine B6 om tegen moeheid en futloosheid, vitamine B12 om het energieniveau te ondersteunen en ijzer om het zuurstoftransport te helpen. Together Health heeft hiervoor de Menopause multivitamine.

Daarnaast kan het ook nuttig zijn om te kijken naar naturlijke supplementen die specifiek gericht zijn op symptomen van de menopauze, zoals supplementen met soja-isoflavonen. Die vind je bijvoorbeeld in de Soja Isoflavonen capsules van Biodream.

Multivitamine 50 plus

Naarmate we ouder worden kan ons lichaam moeite hebben om bepaalde voedingsstoffen op te nemen en te gebruiken. Daarom zijn multivitaminen voor 50-plussers vaak verrijkt met hogere doses van bepaalde vitamines en mineralen, zoals vitamine B12, vitamine D, calcium en magnesium.

Daarnaast bevatten multivitaminen voor 50-plussers soms ook andere ingrediënten die kunnen helpen bij het behouden van de gezondheid op latere leeftijd, zoals antioxidanten en kruidenextracten die kunnen helpen bij het behoud van de cognitieve functies en het immuunsysteem.

De Biodream Active is interessant voor deze groep.

Multivitamines direct online bestellen

Bij Natuurvoordeel.nl bestel je natuurlijke supplementen van de hoogste kwaliteit. Met een beoordeling van maar liefst een 9.3 waarderen klanten in Nederland en België ons enorm, mede dankzij de scherpe prijzen en de gratis verzending vanaf € 45,- (België vanaf € 80,-)
Bestel je je supplement voor 15.00? Dan wordt het op werkdagen nog dezelfde dag verzonden!

Je gezonde leven begint vandaag.

Ben je opzoek naar supplementen met Calcium? Bekijk dan de volgende pagina.