Menu
Winkelwagentje

Knoflook supplementen

Knoflook, oftewel Allium sativum, is een bolgewas dat behoort tot de ui-familie. De plant groeit wereldwijd in verschillende klimaten en bodemsoorten. Het staat bekend als smaakmaker, dat gerechten een onderscheidende en hartige smaak geeft. Maar knoflook is ook een veelgebruikt supplement! Lees wat knoflook supplementen voor je doen en hoe je het gemakkelijk bestelt.

Blaas complex
Nieuw 14 % korting
Brand: APB Holland
APB Holland Blaas complexOngemakken aan de blaas, veel vrouwen en soms ook mannen krijgen hier één of meerdere keren in hun leven mee te maken. Om de blaas te ondersteunen op een natuurlijke manier heeft APB Holland een blaas complex ontwikkeld. Het is een natuurproduct en bevat een zorgvuldig u..
€21,45 €24,95
Excl. BTW:€19,68
Allibest knoflook puur 120 caps.
onze tip! 22 % korting
Brand: APB Holland
APB knoflook capsules met allicine Voordeelverpakking van 120 capsules. Enkele van de gezondheidsvoordelen van allicine zijn: het is een antioxidant en ondersteunt hart en bloedvaten. Ook draagt AlliBest met allicine bij aan het immuunsysteem en een verantwoord cholesterolgehalte. De cap..
€34,85 €44,95
Excl. BTW:€31,97
Allibest knoflook puur 60 caps.
Nieuw onze tip! 14 % korting
Brand: APB Holland
APB knoflook capsules. Knoflook heeft veel gezondheidsvoordelen. Maar die geur… Bovendien verdwijnen veel van de goede, werkzame stoffen door verhitting. Gelukkig heeft APB knoflook supplementen van de hoogste kwaliteit. Met allicine! Waarom een knoflook supplement? Knoflook is een geweldige ..
€21,45 €24,95
Excl. BTW:€19,68
1 - 3 van 3 (1 pagina's)

Knoflook, een veelzijdig bolletje

De knoflookbol bestaat uit verschillende segmenten, ook wel teentjes genoemd. Die worden omhuld door een papierachtige schil. Wanneer je een knoflookbol opent, worden de individuele teentjes zichtbaar. Deze teentjes worden gebruikt in tal van culinaire bereidingen, variërend van pasta tot curry's en sauzen. Vooral in landen rond de Middelandse Zee is het gebruik van knoflook in gerechten een traditie.

Knoflook heeft ook een rijke geschiedenis en wordt al duizenden jaren in de keuken en voor medicinale doeleinden gebruikt. De oude Egyptenaren gebruikten knoflook bijvoorbeeld al. Natuurlijk staat knoflook ook bekend als afweermiddel tegen vampiers. Toch goed om te weten.

Waarom zijn knoflooksupplementen goed voor je?

Knoflook is niet alleen lekker, het heeft ook een flink aantal fijne gezondheidseigenschappen:

●    Is goed voor de cholesterolspiegel*
●    Ondersteunt de bloedvaten*
●    Antioxidant, ter bescherming van gezonde cellen en weefsels*
●    Helpt het (natuurlijk) afweersysteem van de lichaamscellen*
●    Draagt bij aan een gezonde leverfunctie*

* Gezondheidsclaim in afwachting van toelating door de Europese Commissie

Knoflook supplementen

Knoflook supplementen bieden de voordelen van knoflook in een handige vorm zonder de intense smaak en geur van verse knoflook. Deze supplementen zijn verkrijgbaar in capsules of tabletten en worden gemaakt door knoflook te verwerken en te concentreren tot een handig formaat. Het is een gemakkelijke manier om de voedingsstoffen en bioactieve verbindingen van knoflook aan je dieet toe te voegen. Bovendien worden knoflooksupplementen vaak geformuleerd om de geur en smaak van verse knoflook te minimaliseren, wat handig is voor mensen die knoflook niet lekker vinden of er een heftige reactie op hebben.

De zeer bekende Allibest knoflook puur capsules van APB zijn al jaren een hardloper.

Knoflook supplementen online bestellen

Bij Natuurvoordeel.nl bestel je natuurlijke supplementen van de hoogste kwaliteit. Met een beoordeling van maar liefst een 9.3 waarderen klanten in Nederland en België ons enorm, mede dankzij de scherpe prijzen. Bestel je je supplement voor 15.00? Dan wordt het op werkdagen nog dezelfde dag verzonden! Je gezonde leven begint vandaag.

Op de volgende pagina  lees je alles over Oijlfblad