Menu
Winkelwagentje

Vitamines

Met een gevarieerd en gebalanceerd voedingspatroon haal je de meeste vitamines uit je voeding. Maar je kunt er voor kiezen om bepaalde vitamines aan te vullen, bijvoorbeeld omdat je veganist bent of een kindje verwacht. Dus zoek je goeie kwaliteit vitamines, dan bestel je die gemakkelijk online. We hebben een uitgekiend assortiment vitamines in verschillende vormen: tabletten, poeders, capsules of druppels. Wij letten extra op de kwaliteit en opneembaarheid van onze vitamines, dus bij ons krijg je extra waar voor je geld.

Wat zijn Vitamines?

Vitamines zijn geconcentreerde stoffen in tablet-, capsule- of vloeibare vorm. Vitamines kunnen zowel wateroplosbaar als vetoplosbaar zijn. Wateroplosbare vitamines zijn alle B-vitamines en vitamine C. Het lichaam slaat deze vitamines niet op, maar gebruikt wat het nodig heeft en het overtollige plas je weer uit. Vetoplosbare vitamines zijn A, D, E en K. Deze vitamines worden vaak ook in oliecapsules of vloeibare olie verkocht. Het lichaam slaat deze vitamines op om op en ander moment te gebruiken als er een teveel van binnenkomt. Hierom wordt er een maximale veilige dosering geadviseerd.

Multivitamines zijn preparaten waarin een breed scala aan vitamines en mineralen opgenomen zit. Dit kan in tablet of poedervorm. Wij hebben multivitamines van Together voor mensen met een vegan leefstijl, bijvoorbeeld speciaal voor vrouwen of mannen en voor vrouwen in de overgang. Alle vitamines van Together versturen we per post, zodat er minimale milieubelasting is.

Belangrijke Vitamines

Aanvullen met vitamines kan een goed idee zijn als blijkt dat je een tekort hebt. Hier kom je achter met een bloedonderzoek bij de huisarts of wanneer je naar een therapeut gaat. Meer in het algemeen worden vitamine D, B12 en foliumzuur aangeraden vanuit de overheid. Vitamine D voor kinderen, ouderen en mensen met een donkere huid. Vitamine B12 voor veganisten en foliumzuur voor vrouwen met een kinderwens en zwangeren. Al deze vitamines van hoge kwaliteit vind je in onze webshop.

Online Vitamines Kopen

Wanneer je op zoek bent naar goede kwaliteit vitamines, dan ben je bij Natuurvoordeel aan het juiste adres. Ons assortiment stellen we met zorg samen en we letten onder andere op de kwaliteit en herleidbaarheid van de ingrediënten. Ook vinden we het belangrijk dat onze vitamines toegankelijk zijn voor iedereen en hebben daarom ook een groot assortiment vegan vitamine en mineralen supplementen. Kies dus voor de hoogste kwaliteit, scherpe prijzen en een uitstekende klantenservice!

Ben je specifiek op zoek naar Mineralen? Bekijk dan de volgende pagina, hier kun je alles op het gebied van Mineralen vinden.