Menu
Winkelwagentje

Rode klaver supplementen

Rode klaver, wetenschappelijk bekend als Trifolium pratense, is een plant die je vaak in weilanden en graslanden kunt vinden. Het staat bekend om zijn mooie roze tot paarse bloemen en wordt gewaardeerd vanwege zijn verschillende toepassingen. Lees hier wat rode klaver voor je doet en hoe je het gemakkelijk bestelt.

Rode klaver extract capsules De rode klaver wordt in het Latijns de Trifolium pratense genoemd. Deze geslachtsnaam kan in het Latijns ontleed worden in drie gedeelten. Trifolium stamt af van tres, tria wat drie betekent en folium dat blad betekent en refereert naar het in drie gedeelde blad van de ..
€24,95
Excl. BTW:€22,89
1 - 1 van 1 (1 pagina's)

Rode klaver: een onkruid met fijne eigenschappen

De plant zelf heeft een kenmerkende look met zijn ronde bloeiwijzen, elk gevuld met talloze kleine bloemen die een prachtig contrast vormen met het groene gebladerte. Rode klaver is inheems in Europa en West-Azië, maar is nu te vinden in veel delen van de wereld.

Rode klaver supplementen

Bij rode klaver supplementen worden vaak de bovengrondse delen van de plant gebruikt. Dit omvat de bloemen, bladeren en stengels.
De plant is van nature rijk aan verschillende vitaminen, mineralen en andere bioactieve verbindingen. Deze voedingsstoffen kunnen een waardevolle aanvulling zijn op het dieet.
Supplementen bieden een geconcentreerde bron van deze voedingsstoffen, waardoor je gemakkelijk toegang ebt tot de voordelen. Bovendien is het gewoon heel gemakkelijk. Anders sta je maar zo een halve dag rode klaver te plukken.
Bovendien zijn rode klaver supplementen gestandaardiseerd, wat betekent dat ze een consistente hoeveelheid van bepaalde bioactieve stoffen bevatten. Je weet precies wat je binnenkrijgt.
Je vindt rode klaver vaak in combinatie met andere kruiden. Zo is het onderdeel van de gepatenteerde formule van het kruidenmengsel van Flor’Essence.

Waarom is rode klaver goed voor je?

De geneeskrachtige werking van rode klaver is al eeuwenlang bekend. Zo:
●    Heeft het een gunstige invloed op het hart*
●    Draagt rode klaver bij aan de instandhouding van sterke botten*
●    Bij overgangsverschijnselen*
* Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie

Toepassingen van rode klaver

Hoewel rode klaver vaak als onkruid wordt beschouwd, heeft het interessante eigenschappen en toepassingen:

●    Rode klaver is een belangrijk gewas voor veevoer, vooral voor grazend vee. Het is rijk aan voedingsstoffen en fungeert als een uitstekende bron van eiwitten voor koeien en schapen.
●    In de traditionele geneeskunde wordt rode klaver al eeuwenlang gebruikt vanwege zijn potentiële voordelen voor de gezondheid.
●    Rode klaver behoort tot de vlinderbloemigenfamilie, die bekend staat om het vermogen om stikstof uit de lucht te halen en in de bodem te binden. Dit draagt bij aan bodemverbetering en vruchtbaarheid.
●    De bloemen van rode klaver trekken bijen en andere bestuivende insecten aan. Dit helpt de bestuiving van andere gewassen in de omgeving.
●    In sommige culturen wordt rode klaver geassocieerd met geluk en voorspoed. In het Victoriaanse tijdperk was het een teken van goede wensen.

Rode klaver supplementen online bestellen

Bij Natuurvoordeel.nl bestel je natuurlijke supplementen van de hoogste kwaliteit. Met een beoordeling van maar liefst een 9.3 waarderen klanten in Nederland en België ons enorm, mede dankzij de scherpe prijzen. Bestel je je supplement voor 15.00? Dan wordt het op werkdagen nog dezelfde dag verzonden! Je gezonde leven begint vandaag.

Op de volgende pagina lees je alles over Schisandra