Menu
Winkelwagentje

Molybdeen supplementen

Molybdeen is een spoorelement dat ons lichaam nodig heeft. Hoewel het lichaam het slechts in kleine hoeveelheden nodig heeft, is het wel belangrijk om voldoende van dit spoorelement binnen te krijgen om gezond te blijven.
Nataos Glutathion posome 60 capsules
onze tip! 15 % korting
Brand: Nataos
Glutathion posome capsules, Verrijkt met Mariadistel-fytosoom, Microbiotica, foliumzuur, molybdeen en selenium. Glutathion is een tripeptide (een klein eiwit) dat is opgebouwd uit drie aminozuren: cysteïne, glutaminezuur en glycine. Het wordt bijna in alle cellen van het lichaam teruggevonden, m..
€48,41 €56,95
Excl. BTW:€44,41
Nataos Thyro posome
11 % korting
Brand: Nataos
Thyro-posome is een hoogwaardig product met een liposomale jodium matrix voor een optimale biologische beschikbaarheid en opname. Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft ongeveer een derde van de wereldbevolking mogelijk een jodiumdeficiëntie waarbij de jodiumconsumptie in België tot ..
€25,77 €28,95
Excl. BTW:€23,64
Speciaal ontwikkeld voor de unieke behoeften van de man: Men's Multi Vit van Together. Precies wat de moderne man nodig heeft. Speciaal ontwikkeld voor de unieke behoeften van de man: de Men s Multi Vit van Together. Precies wat de moderne man nodig heeft. Alle voedingswaarden zijn..
Vanaf €10,47
Excl. BTW:€13,72
De menopauze-formule van Together bevat 22 volwaardige vitamines en mineralen, waaronder vitamine B1, B6, B8, B12 en vitamine D. Alle voedingswaarden zijn afkomstig van voedsel, oceaan bronnen en plantaardige ingrediënten. Tijdens de menopauze draait het allemaal om het behouden van balans. De m..
Vanaf €17,47
Excl. BTW:€22,90
Multivitamine vrouwen Together 30 caps
onze tip!
Speciaal ontwikkeld voor de unieke behoeften van de vrouw: de Woman’s Multi Vit van Together. Precies wat de moderne vrouw nodig heeft. Alle voedingswaarden zijn afkomstig van voedsel, oceaan bronnen en plantaardige ingrediënten. De supplementen worden geproduceerd onder gecontroleerde omstandig..
Vanaf €9,77
Excl. BTW:€12,81
Udo's Choice Beyond Greens EKO NL - Bio - 01
36 % korting
Brand: Udo's Choice
Beyond Greens is een combinatie van verschillende grassen, algen, kruiden, groenten en zaden. Een deel van de ingrediënten wordt gefermenteerd en het mengsel bevat van nature diverse essentiële vitaminen en mineralen. Udo’s Choice Beyond Greens is beschikbaar in een afsluitbare, papieren zak ..
Vanaf €41,25
Excl. BTW:€30,28
1 - 6 van 6 (1 pagina's)

Wat is molybdeen?

Molybdeen is een vrij onbekende stof voor veel mensen, omdat het maar in kleine hoeveelheden nodig is door het lichaam. Het is mede daardoor niet zo bekend als sommige andere voedingsstoffen.

Wat doet molybdeen in het lichaam?

Molybdeen draagt bij tot het metabolisme van zwavelaminozuren, die essentiële bouwstenen zijn van eiwitten.

Zwavelaminozuren zijn aminozuren die zwavel bevatten en die door het lichaam gebruikt worden om eiwitten te maken. Molybdeen is nodig voor de aanmaak van enzymen die betrokken zijn bij het metabolisme van zwavelaminozuren en zorgt ervoor dat het lichaam deze aminozuren goed kan afbreken en gebruiken voor de productie van eiwitten. Hierdoor helpt de stof het lichaam bij het maken van eiwitten, die weer nodig zijn om goed te functioneren.

Molybdeen als supplement

Molybdeen komt het in de voeding vaak voor in kleine hoeveelheden, waardoor het soms lastig is om voldoende binnen te krijgen via de voeding.

Je kunt ervoor kiezen ervoor om molybdeen supplementen te nemen als je denkt dat je niet voldoende van dit spoorelement binnenkrijgt via de voeding. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als je een beperkt dieet volgt of als je lijdt aan een medische aandoening waardoor het moeilijker is om bepaalde voedingsstoffen op te nemen. In zulke gevallen kunnen molybdeen supplementen helpen om ervoor te zorgen dat het lichaam voldoende molybdeen binnenkrijgt. Bovendien kun je met een supplement veel beter precies reguleren hoeveel je daadwerkelijk van dit spoorelement binnen krijgt.

Molybdeen zit onder andere in Nataos Glutathion posome en Nataos Thyro posome, maar bijvoorbeeld ook in de Menopauze capsules van Together Health.

Waar zit molybdeen in?

Molybdeen komt voor in enkele voedingsmiddelen, waaronder peulvruchten, noten, volkoren granen, aardappelen, groene bladgroenten en vlees. Sommige voedingsmiddelen die rijk zijn aan molybdeen zijn onder andere erwten, linzen, bonen, walnoten, amandelen, havermout, quinoa, bruine rijst en boekweit. Het is belangrijk om een gevarieerd en uitgebalanceerd dieet te eten om ervoor te zorgen dat je voldoende van dit en andere belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgt.

Molybdeen supplementen online bestellen

Bij Natuurvoordeel.nl bestel je natuurlijke supplementen van de hoogste kwaliteit. Met een beoordeling van maar liefst een 9.3 waarderen klanten in Nederland en België ons enorm, mede dankzij de scherpe prijzen. Bestel je je molybdeen supplement voor 15.00? Dan wordt het op werkdagen nog dezelfde dag verzonden! Je gezonde leven begint vandaag.

Ben je opzoek naar supplementen met MSM? Bekijk dan de volgende pagina.