Menu
Winkelwagentje
Nataos Chlorella pure

Nataos Chlorella pure

€21,21
€24,95
Excl. BTW: €19,46
 • Voorraad: In voorraad
 • SKU: NAOJ347
 • EAN: 5425018280124
 • Levertijd: Werkdagen voor 15:00 besteld; zelfde dag verzonden.

Nataos Chlorella Pure tabletten.

Chlorella is een natuurlijke bron van essentiële voedingsstoffen, vitaminen en mineralen. Het is een eencellige groene alg die zijn groene kleur ontleent aan chlorofyl. In Japan wordt het al jaren als supplement gebruikt, en ook bij ons is deze groene krachtpatser al een poosje bekend. Ontdek de Nataos Chlorella Pure tabletjes.

Wat is chlorella?

Chlorella is een soort microscopische, eencellige, groene microalg die ongeveer zo groot is als een menselijke bloedcel. De algen zijn al meer dan 30 miljoen jaar op aarde en waren de eerste eenvoudigste levensvorm met een echte kern. Chlorella dankt zijn naam aan het feit dat het de hoogste concentratie chlorofyl van alle bekende planten op aarde bevat. Net als andere chlorofyl bevattende planten zetten algen anorganische chemische elementen om in organisch materiaal door lichtenergie te gebruiken in een proces dat fotosynthese wordt genoemd. De naam Chlorella is een samenstelling van het Griekse woord chloros, dat ‘groen’ betekent en het Latijnse achtervoegsel ella wat ‘klein’ betekent.
Grappig feitje: er wordt gekeken of Chlorella Vulgaris (dezelfde soort als in de Nataos tabletten gebruikt wordt) in de toekomst ingezet kan worden als biobrandstof.

Waarom is chlorella goed voor je?

Chlorella bevat tot maar liefst 60 procent eiwit. Daarnaast bevat het, in tegenstelling tot de meeste plantaardige voedingsmiddelen, alle negen essentiële aminozuren. Het is ook rijk aan EPA en DHA omega-3 vetzuren, ijzer, vitamine C, vitamine B12, plus antioxidanten. Als extra bonus bevat het sporen van mineralen zoals magnesium, koper, zink, kalium en calcium.

Chlorella:

 • Is een natuurlijke bron van essentiële voedingsstoffen, vitaminen en mineralen*
 • Chlorella zorgt voor een verbetering van levensenergie*
 • Draagt bij aan een gezonde lever*
 • Chlorella activeert je natuurlijke energie in het lichaam
 • Draagt bij aan de vitaliteit*
 • Voor gebruik bij tijdelijke vermoeidheid*
 • Ondersteunt het afweersysteem*
 • Heeft een gunstige invloed op het suiker- en cholesterolgehalte*
 • Bevordert de stofwisseling en helpt het spijsverteringsstelsel*
 • Draagt bij tot de instandhouding van een normale darmfunctie*

* Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie

Chlorella supplementen van Nataos.

De chlorella supplementen van Nataos zijn gemaakt volgens de hoogste standaard. De chlorella soort die voor deze hoogwaardige tabletten gebruikt wordt is Chlorella Vulgaris Beijerinck. Het eiwitgehalte van chlorella vulgaris varieert van 42 tot 58% van het drooggewicht van de biomassa. De alg bevat ook lipiden (5-40% van het drooggewicht), koolhydraten (12-55% van het drooggewicht), en pigmenten, waaronder chlorofyl, die 1-2% van het drooggewicht uitmaken. Een pittig algje!

Chlorella als voeding.

Pas in de jaren 1900 realiseerden wetenschappers zich dat chlorella voor 60% uit eiwit bestaat en zich zeer snel vermenigvuldigt. Direct begonnen zij het idee te onderzoeken om van chlorella voedsel te maken. De lage verteerbaarheid ervan verhinderde echter de commercialisering als voedingsmiddel tot 1975, toen een gepatenteerde procedure werd ontwikkeld die de celwanden van chlorella afbreekt en een verteerbaarheid van meer dan 80% oplevert. Er zijn nu vele andere gepatenteerde procedures die de celwanden effectief afbreken en het voedselrijke cytoplasma blootleggen. Daarom is chlorella nu zo geschikt als supplement: kleine hoeveelheden zijn al een sterke boost voor je.

Over Nataos.

Nataos is onderdeel van Ojibwa/De Roeck. De Nataos lijn bevat uitsluitend zorgvuldig geselecteerde, natuurlijke producten, bereid volgens unieke hoogwaardige productiemethodes. Er wordt altijd gebruik gemaakt van de beste grondstoffen, gewonnen over de hele wereld. Hierdoor hebben de supplementen de grootste zuiverheid en zijn ze maximaal biologische beschikbaarheid voor het lichaam. De filosofie van Nataos is dat er geen compromis voor de gezondheid gemaakt hoeft te worden. Dat is natuurlijk helemaal waar!

Nataos Chlorella Pure tabletten kopen.

Bij Natuurvoordeel.nl bestel je natuurlijke supplementen van de hoogste kwaliteit. Met een beoordeling van maar liefst een 9.3 waarderen klanten in Nederland en België ons enorm, mede dankzij de scherpe prijzen en de gratis verzending vanaf € 45,- (België vanaf € 80,-)
Bestel je je supplement voor 15.00? Dan wordt het op werkdagen nog dezelfde dag verzonden!

Je gezonde leven begint vandaag.

Ingrediënten per tablet:


Chlorella (Chlorella Vulgaris Beijerinck) 250 mg.
Dit product bevat 100% pure Chlorella zonder toevoeging van andere vul- of bindmiddelen.
_________________________________________________________________________

VOEDINGSWAARDEPer 100 GPer 12 tabletten
Energie389 Kcal/1635 kJ11,67 Kcal/ 49,05 kJ
Vetten9,4 g0,282 g
Waarvan verzadigde vetten2,1 g0,063 g
Koolhydraten22,5 g0,675 g
Waarvan Suikers1,9 g0,057 g
Eiwitten48,4 g1,452 g
Zout0 g0 g
Vitamine B12100 μg3μg*
* ( 120% Referentie-innames)

Reviews Over Nataos Chlorella pure

 • (0)

Totaal Reviews (0)
Klik hier om een review te schrijven over dit product.