Vitamines per post: handig en groen!

Om een extra boost te geven aan je voedingspatroon én weerstand kun je vitamines en mineralen als supplement gebruiken. Dankzij ons mooie aanbod vitamines per post kun je deze eenvoudig bestellen. De kleine pakketjes passen gewoon door je brievenbus, dus je hoeft niet thuis te zijn. Bovendien zijn de vitamines per post van natuurvoordeel.nl allemaal geschikt voor veganisten. Lees alles over deze kleine krachtpatsers.

Vitamines per post - goed voor jou en goed voor onze wereld

Met extra vitaminen en/of mineralen kun je je gezondheid en weerstand een extra boost geven. Zeker in de drukke wereld waar we in leven, waar we altijd veel moeten in weinig tijd. Juist in dat drukke leven is het dan ook extra fijn wanneer je die extra vitamine supplementen gewoon thuis kunt laten bezorgen. Dat de pakketjes gewoon door de brievenbus passen, is een dikke bonus. Je hoeft niet thuis te blijven, en je vitaminen bereiken je ook wanneer je weg bent. Hierdoor is het voor de bezorgservice niet nodig om nog eens terug te komen, waarmee de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk blijft.

Welke vitamines en mineralen per post zijn er?

Onze vitaminen per post zijn van het merk ‘Together Health’, dat afkomstig is uit Engeland. Dit merk is ontstaan vanuit de wens om een uitgebreide lijn supplementen te creëren met minimale impact op het milieu en onze leefomgeving. Het bedrijf is dan ook een gecertificeerd CarbonNeutral-bedrijf. De productlijn is - naast uitgebreid - ook volledig geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Onderdeel van het aanbod supplementen per post zijn onder andere:

- Multivitamine
- Vitamine B complex
- Natuurlijk Calcium uit zeewier
- Kurkuma
- Marine Magnesium
- Probiotica
- Vitamine D3
- Vitamine C

Uiteraard raden we altijd aan om als basis een gezond en veelzijdig voedingspatroon te hebben.

Vitamines per post zijn ook voor veganisten.

Veel supplementen zijn niet geschikt voor vegetariërs of veganisten, omdat dierlijke hulpstoffen worden gebruikt bij de vervaardiging. De vitaminen per post van Together zijn volledig veganistisch. Het is niet altijd gemakkelijk om supplementen voor veganisten te vinden, want vaak zijn er toch dierlijke stoffen gebruikt. De vitamines per post van Together zijn gegarandeerd vrij van dierlijke producten. Bovendien zijn er supplementen die bij uitstek geschikt zijn om een veganistisch dieet te ondersteunen. Dubbele winst, voor je lijf én onze wereld!

Bestel nu supplementen voor veganisten per post bij Natuurvoordeel.nl

Bij Natuurvoordeel zijn we er trots op dat we veganistische supplementen kunnen aanbieden. De keuze voor een vegetarisch of veganistisch dieet kan verschillende grondslagen hebben, maar zijn hoe dan ook goed voor ons milieu. Dat we daar extra aan kunnen bijdragen met onze vitamines per post, is natuurlijk te gek.