Menu
Winkelwagentje
Speltkaf hoofdkussen actie set
40 % korting

Speltkaf hoofdkussen actie set

€59,96
€99,90
Excl. BTW: €49,55
  • Voorraad: In voorraad
  • SKU: BD10001
  • Levertijd: Werkdagen voor 15:00 besteld; zelfde dag verzonden.

Heerlijk slapen op het speltkaf hoofdkussen. 100% ambachtelijk gemaakt in Zeeland.

Het Biodream Speltkussen is inmiddels een begrip geworden. Tienduizenden kussens vonden al hun weg naar zeer tevreden gebruikers over heel de wereld. Eigenlijk ook wel heel logisch; puur natuur, zo van het land, waar vind je dat nog?

Op een Biodream speltkafkussen slaap je gegarandeerd beter. Veel artsen en therapeuten schrijven dit kussen voor bij nek- en schouderklachten, slapeloosheid en diverse ongemakken.

Het Biodream Speltkussen laat zich door de structuur van het kaf van speltgraan heel makkelijk in iedere gewenste vorm drukken. Met één handbeweging breng je het kussen op de juiste hoogte en houding. Doordat het kafhulzen als het ware in elkaar grijpen houden ze de vorm van het kussen vast. speltkaf in Biodream speltkussen

Omdat elk lichaam anders is, de afstand van iemands wervelkolom t.o.v. de buitenkant van de schouder is bij niemand gelijk, is het juist zo belangrijk om een kussen te hebben wat je naar eigen gevoel kunt “modelleren“. Door vanaf de zijkant naar het midden te drukken breng je de juiste vorm aan in het kussen.

Tijdens de slaap zal de vorm van het kussen niet meer veranderen omdat de schillen van het speltkaf “in elkaar grijpen” en zodoende op hun plaats blijven liggen. Je zal dus niet weg zakken in het Biodream hoofdkussen met speltkaf.

Het Biodream speltkussen wordt met de hand gemaakt van een authentieke katoen, voorzien van een traditionele print. Omdat het kussen gevuld is met organisch materiaal kun je het niet uit wassen!
Je kunt het kussen lekker "opladen" door het in het zonnetje te leggen.
Uit ervaring weten we dat een Biodream speltkaf kussen ongeveer 4 - 7 jaar meegaat. In kleine investering dus waar je lang plezier van gaat hebben.

De afmetingen van het  Biodream speltkussen zijn ongeveer 47x47cm. Dat is iets kleiner dan een standaard hoofdkussen. Maar door de unieke eigenschappen van dit speltkussen is groter zeker niet nodig, sterker nog het zou de werking van het kaf zelfs tegenwerken.
Omdat standaard kussenslopen soms niet lekker passen is er een sloop op maat gemaakt voor het speltkussen. Uiteraard zijn de slopen, gemaakt van witte katoen, uiteraard wel gewoon wasbaar. Biodream speltkussen met kussensloop

Het Biodream speltkussen is gevuld met het kaf van speltgraan. Spelt is een "oergraan" wat al sinds 5000 jaar voor onze jaartelling verbouwd wordt. Het kaf van de speltkorrel heeft unieke eigenschappen. Door de bijzondere vorm van het kaf "grijpen" de kafhulzen in elkaar en zorgen er voor dat het kussen jouw favoriete positie vast kan houden.

Het kaf wordt na het dorsen van het koren gescheiden. Het koren gaat naar de molen om verwerkt te worden tot meel voor o.a. speltbrood. Het kaf wordt na een speciale hitte behandeling verpakt in grote balen en naar sGravenpolder gebracht waar zij het gebruiken als vulling voor de originele Biodream spelkussens. Alle speltkafkussen worden door Biodream 100% ambachtelijk met de hand gemaakt. Het kan dus wel eens voorkomen dat je nog een klein draadje van onze naaimachine aan je kussen kunt vinden.

In de geschiedenis komt het gebruik van speltkussen en zelfs matrassen onder andere voor bij pasgeboren baby's. In Zwitserland is het lange tijd gebruikelijk geweest dat kinderen op een speltmatras sliepen.

Het speltkaf ruikt nog lichtjes naar het verse graan en "knispert" een beetje als het beweegt. Heerlijk slapen is dus gegarandeerd.

Het Biodream Speltkaf hoofdkussen kost € 49,95

Speciaal duo set met twee kussen & twee slopen, niet voor € 99,0 maar slechts € 59,95 en  natuurlijk gratis bezorgd in Nederland en België!

Fabrikant: Biodream

Materiaal: Katoen
Vulling: Kaf van speltgraan, hittebehandeld

Bijzondere bepaling:
I.v.m. hygiene is het niet mogelijk om dit product te retourneren.

Reviews Over Speltkaf hoofdkussen actie set

  • (5)

Totaal Reviews (5)
Klik hier om een review te schrijven over dit product.