Menu
Winkelwagentje
Allibest knoflook puur 60 caps.

Allibest knoflook puur 60 caps.

€21,45
€24,95
Excl. BTW: €19,68
  • Voorraad: In voorraad
  • SKU: APB18108
  • EAN: 8718868618108
  • Levertijd: Werkdagen voor 15:00 besteld; zelfde dag verzonden.

APB knoflook capsules.

Knoflook heeft veel gezondheidsvoordelen. Maar die geur… Bovendien verdwijnen veel van de goede, werkzame stoffen door verhitting. Gelukkig heeft APB knoflook supplementen van de hoogste kwaliteit. Met allicine!

Waarom een knoflook supplement?

Knoflook is een geweldige bron van allicine, een zwavelhoudende verbinding die in verband wordt gebracht met veel gezondheidsvoordelen. Allicine, dat verantwoordelijk is voor de uitgesproken smaak en geur van knoflook, wordt geproduceerd wanneer verse knoflook wordt geplet of gehakt. De verbinding is een van de belangrijkste actieve bestanddelen van knoflook en geeft het zijn aparte smaak en geur. Het is dan ook deze stof die de basis vormt voor de knoflooksupplementen van APB. Het voordeel van een supplement is dat de geur geen onderdeel is van de capsules. Geen slechte adem, wel de voordelen van knoflook.

Knoflook is goed voor je.

Knoflook - helemaal wanneer deze in supplementen van goede kwaliteit worden ingenomen - hebben een aantal ondersteunende eigenschappen. Knoflook:

● Is goed voor behoud van een normaal cholesterolgehalte in het bloed*
● Is goed voor de lever, het hart en onze bloedvaten*
● Helpt ter ondersteuning van de bloedsomloop*
● Antioxidant, ter bescherming van gezonde cellen en weefsels*
● Ondersteunt het immuunsysteem en de luchtwegen*
● Helpt om de darmflora te versterken*

* Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie

Hoe werkt allicine in knoflook?

Verse knoflook bevat een aminozuur dat alliine wordt genoemd. Wanneer de teen wordt geplet of gehakt, komt een enzym, alliinase, vrij. Alliine en alliinase vormen samen allicine.

Pure allicine blijft slechts korte tijd stabiel in vers geplette of gesneden knoflook. In principe bevat knoflook altijd allicine. Extra allicine, waarmee supplementen verrijkt kunnen worden, bevat een meer biologisch beschikbare bron van deze stof.

APB - knoflook van de beste kwaliteit.

Een knoflook supplement biedt voordelen, zelfs als je regelmatig knoflook via voeding binnenkrijgt. De allicine kan in voeding immers makkelijk verloren zijn gegaan. APB gebruikt alleen grondstoffen van de hoogste kwaliteit in supplementen. Onze knoflook capsules:

● Bevatten puur knoflookextract, met 22,5mg pure allicine
● Koosjere, halal, vegetarische capsules
● Capsule met vertraagde afgifte: deze opent zich pas in de darmen, wat het risico op reflux of slechte adem minimaliseert
● Zwarte pot beschermt tegen de invloed van licht, lucht en vocht

APB is een oer-Hollands bedrijf, dat werkt volgens de hoogste standaarden van voeding en hygiëne. Duidelijkheid over wat je binnenkrijgt! Het bedrijf is inmiddels gegroeid en uitgebreid, maar de fundering is onze eigen knoflook capsules, onder de naam AlliBest.

Knoflook: vers of als supplement.

In de meeste recepten wordt knoflook gekookt, gebakken of in poedervorm gebruikt. Door knoflook te verhitten veranderen smaak en textuur, wordt het zachter, milder en romiger en krijgt het een subtielere smaak en aroma. Heerlijk. Maar de werkzame stof, allicine, blijft niet stabiel in knoflook dat in een gerecht is verwerkt. Door voor een supplement te kiezen heb je meer zekerheid dat je al het goede uit knoflook binnenkrijgt.

De knoflookplant.

Knoflook wordt beschouwd als een cultigen - de soort die wij in de keuken gebruiken is niet bekend in het wild, maar is gekweekt door mensen. De naaste wilde verwanten komen oorspronkelijk uit de Aziatische steppen, waar de teelt zo'n 7.000 jaar geleden begon. Knoflook is een bolgewas dat overblijvend is en behoort tot het geslacht Allium, met naaste familie als bieslook, prei, ui en sjalot. De platte, grasachtige bladeren en de bollen zijn zeer aromatisch en worden meestal als eenjarig gewas geteeld in kruiden- en moestuinen.

Bijwerkingen van knoflook.

Knoflooksupplementen zijn veilig, en kunnen jaren achtereen worden ingenomen. Knoflook kan ook het risico op bloedingen verhogen en bij sommige mensen allergische reacties veroorzaken. Dit gebeurt echter zelden.

Aanvullende informatie.

Bewaaradvies:
Bij kamertemperatuur (15-25ºC) op een droge, donkere plaats bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Deze niet licht doorlatende verpakking zorgt ervoor dat de kwaliteit zo lang mogelijk behouden blijft.

Dosering:
1 - 2 capsules per dag innemen, bij voorkeur voor de maaltijd. Hou je aan de aanbevolen dosering, tenzij anders geadviseerd. Raadpleeg voor gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, lactatie, ziekte of medicijngebruik.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Ook verkrijgbaar in een voordeelverpakking met 120 vegetarische knoflook capsules. Bekijk ook het tabje "reviews" daar lees je de ervaringen van andere gebruikers van Allibest knoflook capsules in de verpakking van 60 stuks. Alle reviews en beoordelingen komen van echte gebruikers en worden door een extern bureau verzameld en verwerkt.

Ingrediënten:

Knoflook (Allium sativum), cellulose capsule (HPMC)

Samenstelling:

Knoflook extract 450mg, waarvan 22,5mg Allicine

Dosering:

1 - 2 capsules per dag innemen, bij voorkeur voor de maaltijd.

Verpakking:

60 capsules, vegetarisch, kosjer & halal

Reviews Over Allibest knoflook puur 60 caps.

  • (4)

Totaal Reviews (1)
Klik hier om een review te schrijven over dit product.