Menu
Winkelwagentje
Groente thee extract 90 caps.

Groente thee extract 90 caps.

€24,95
Excl. BTW: €22,89
 • Voorraad: In voorraad
 • SKU: APB18313
 • EAN: 8718868618313
 • Levertijd: Werkdagen voor 15:00 besteld; zelfde dag verzonden.

APB groene thee extract capsules.

Groene thee is een van de meest gedronken theesoorten ter wereld. Groene thee extract is de geconcentreerde vorm, waarbij slechts één capsule dezelfde hoeveelheid actieve ingrediënten bevat als een gemiddeld kopje groene thee. Lees er alles over.

Waar zijn groene thee capsules goed voor

Groene thee extract is een meer geconcentreerde vorm van de thee. Extracten en supplementen hebben al het goede van thee verpakt in een kleine capsule.

Groene thee supplementen bevatten een hogere concentratie groene thee dan de drank.

Groene thee extract:

 • Ondersteunt de vetverbranding*
 • Draagt bij aan het behoud van een normaal gewicht*
 • Goed voor de nierfunctie en urinewegen*
 • Goed voor de bloedsomloop*
 • Het helpt bij de instandhouding van een gezonde bloedsuikerspiegel*
 • Het is goed voor het behoud van normale cholesterolwaarden*
 • Het ondersteunt het behoud van gezonde hart en bloedvaten*
 • Helpt als antioxidant beschermen tegen oxidatieve schade*

* Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie

Waarom is groene thee gezond?

Groene thee wordt gemaakt van ongefermenteerde gedroogde bladeren van de Camellia sinensis en wordt al duizenden jaren door de mens geconsumeerd. Groene thee is een belangrijke bron van een type flavonoïden, catechinen genaamd, waarvan is aangetoond dat ze beschermen tegen oxidatieve stress*. Polyfenolen, waar de flavonoïden deel van uitmaken, zijn een categorie verbindingen die van nature voorkomen in plantaardig voedsel, zoals fruit, groenten, kruiden, specerijen, thee, pure chocolade en zelfs wijn. Groene thee zit er vol mee! Meer nog dan zwarte thee, want tijdens het drogen en fermenteren van de theebladeren gaan polyfenolen voor een deel verloren. Het groene thee extract van APB Holland is bovendien gestandaardiseerd op maar liefst 98% polyfenolen.

Wat is groene thee?

Deze bijzondere theesoort is afkomstig van de Camellia Sinesis, een bladsoort. Camellia Sinesis wordt bereid in de peroxidatie fase. Dit betekent dat de bladeren en knoppen van de plant niet worden gedroogd voor de verwerking. Groene thee is dan ook uniek, doordat fabrikanten het maken met verse bladeren. Andere theesoorten, zoals zwarte thee en oolong thee, worden gedroogd of gefermenteerd en moeten ook langer worden getrokken bij het bereiden van de drank.

De bladeren van de theeplant Camellia sinensis worden ook gebruikt om witte thee, oolong thee, pu-erh thee en zwarte thee te maken. Deze theesoorten worden ‘echte thee’ genoemd omdat zij de enige soorten thee zijn die worden gemaakt van de bladeren van deze echte theeplant. Alle andere soorten thee worden gemaakt van de bladeren, stengels, bloemen en wortels van andere planten. Zij worden meestal kruidenthee genoemd.

Bijwerkingen van groene thee supplementen

Groene thee extract geeft niet vaak bijwerkingen. Misselijkheid, diarree, maagklachten, hoofdpijn en duizeligheid kunnen voorkomen. Voorzichtigheid is geboden bij het gebruik van dit middel bij kinderen, omdat zij gevoeliger kunnen zijn voor de effecten van cafeïne.

Raadpleeg tijdens de zwangerschap een arts voordat je dit middel gebruikt. Groene thee bevat cafeïne. Het wordt aanbevolen dat vrouwen cafeïne beperken tijdens de zwangerschap.

Waarom een groene thee supplement?

Groene thee bestaat in diverse vormen. De omstandigheden van de groei tot de oogst van de groene theeblaadjes, tot aan het trekken van een kop thee kunnen steeds variëren. Hierdoor kan het onduidelijk zijn hoeveel werkzame stoffen je nu echt binnenkrijgt. Het groene thee extract van APB Holland is en gestandaardiseerd op 98% polyfenolen, waardoor wij een effectieve dosis groene thee kunnen garanderen. Een capsule van 400mg groene thee extract bevat bijna zes keer zoveel werkzame stoffen als in een kopje groene thee.  

Groenethee extract van APB Holland is uniek door:

 • groene thee extract, gestandaardiseerd op 98% polyfenolen, 70% catechinen en 40% EGCG
 • groene thee zonder verdere vulstoffen of bindmiddelen
 • koosjere, halal, vegetarische capsules
 • capsule met vertraagde afgifte
 • opent zich pas in de darmen, wat het risico op reflux minimaliseert
 • zwarte pot beschermt tegen de invloed van licht, lucht en vocht

APB groene thee extract capsules online bestellen

Bij Natuurvoordeel.nl bestel je natuurlijke supplementen van de hoogste kwaliteit. Met een beoordeling van maar liefst een 9.3 waarderen klanten in Nederland en België ons enorm, mede dankzij de scherpe prijzen en de gratis verzending vanaf € 45,- (België vanaf € 80,-)
Bestel je je supplement voor 15.00? Dan wordt het op werkdagen nog dezelfde dag verzonden!

Je gezonde leven begint vandaag.

Aanvullende informatie

Bewaaradvies: Bij kamertemperatuur (15-25ºC) op een droge, donkere plaats bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Deze niet licht doorlatende verpakking zorgt ervoor dat de kwaliteit zo lang mogelijk behouden blijft.

Dosering: 2 maal per dag 2 capsules met ruim water innemen, bij voorkeur voor de maaltijd. Hou je aan de aanbevolen dosering, tenzij anders geadviseerd. Raadpleeg voor gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, lactatie, ziekte of medicijngebruik.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Ingrediënten:

Groente thee, cellulose capsule (HPMC)

Samenstelling:

410 mg groene thee extract gestandariseerd op 98% polyfenolen, 70% catechinen en 40% EGCG

Dosering:

2 maal per dag 2 capsules met ruim water innemen.

Verpakking:

90 capsules

Reviews Over Groente thee extract 90 caps.

 • (0)

Totaal Reviews (0)
Klik hier om een review te schrijven over dit product.