Menu
Winkelwagentje

GreenSweet gezond zoet zonder suiker

GreenSweet heeft als missie de wereld een gezond en tegelijkertijd lekker alternatief te bieden voor suiker.
Brand: Green Sweet
Sweet van Green Sweet is dé vervanger voor suiker die in geen enkele keuken mag ontbreken De fijne kristalstructuur is gemaakt van zuivere erythritol en pure steviolglycosiden. Net zo zoet als suiker, geen bittere smaak en geschikt om mee te koken en bakken want de kwaliteit blijft stabiel tot ..
Vanaf €9,31
Excl. BTW:€10,05
Brand: Green Sweet
Brown van Green Sweet is een gezonde vervanger voor bruine suiker. De fijne kristalstructuur is gemaakt van zuivere erythritol, pure steviolglycosiden en melasse. Net zo zoet als suiker, geen bittere smaak en perfect om mee te koken en te bakken want de kwaliteit blijft stabiel tot 200°C. ..
Vanaf €10,16
Excl. BTW:€10,96
Brand: Green Sweet
Erythritol is een natuurlijke vervanger voor suiker Erythritol komt van nature voor in verschillende fruitsoorten en is door de smaak en structuur een perfecte vervanger voor suiker. Als zoetmiddel wordt het gemaakt van mais met een zoetheid van 70 tot 80% ten opzichte van gewone suiker. Omda..
Vanaf €8,03
Excl. BTW:€8,67
Gelei Kristal 215 gram Green Sweet
Nieuw
Brand: Green Sweet
Vervanger voor geleisuiker, zonder gelatine, fructose of pectine Gelei Kristal van Green Sweet is een heerlijke vervanger voor geleisuiker, zonder gelatine, fructose of pectine. De fijne kristalstructuur is gemaakt van zuivere erythritol, pure steviolglycosiden en agar agar. Vijf maal zo zoet a..
Vanaf €7,61
Excl. BTW:€8,21
Icing 400 gram poedersuiker GreenSweet
Nieuw
Brand: Green Sweet
Icing is een gezond alternatief voor poedersuiker wat geschikt is voor diabetespatiënten Icing van Green Sweet is een perfecte vervanger voor poedersuiker. Icing bestaat uit een combinatie van erythritol, een 100% natuurlijke zoetstof die gemaakt wordt van mais en steviolglycosiden, de m..
Vanaf €9,31
Excl. BTW:€10,05
Syrup Gold 1000 gram GreenSweet
Nieuw onze tip!
Brand: Green Sweet
Syrup is gemaakt van de plantaardige vezel isomalto-oligosaccharide, gerstemout extract en pure steviolglycosiden Syrup Gold van Green Sweet is ideaal als vervanger van honing of stroop. Deze heerlijke Syrup is gemaakt van de plantaardige vezel isomalto-oligosaccharide, gerstemout extract en pur..
Vanaf €15,26
Excl. BTW:€16,47
Syrup Gold 450 gram GreenSweet
Nieuw
Brand: Green Sweet
Syrup is gemaakt van de plantaardige vezel isomalto-oligosaccharide, gerstemout extract en pure steviolglycosiden Syrup Gold van Green Sweet is ideaal als vervanger van honing of stroop. Deze heerlijke Syrup is gemaakt van de plantaardige vezel isomalto-oligosaccharide, gerstemout extract en ..
Vanaf €9,31
Excl. BTW:€10,05
Zoetjes 500 st. dispenser GreenSweet
Nieuw
Brand: Green Sweet
De zoetjes van Green Sweet zijn gemaakt op basis van pure steviolglycosiden, de meest zoete deeltjes van de steviaplant GreenSweet zoetjes zijn 100% natuurlijk en zonder toegevoegde suikers. Omdat er geen calorieën of koolhydraten in de zoetjes zitten, passen ze prima bij een gezonde le..
Vanaf €7,61
Excl. BTW:€8,21
Zoetjes dispenser 200 st. GreenSweet
Nieuw
Brand: Green Sweet
Een dispenser met 200 st. natuurlijke stevia zoetjes in handig zakformaat De zoetjes van Green Sweet zijn gemaakt op basis van pure steviolglycosiden, de meest zoete deeltjes van de steviaplant. 100% natuurlijk, zonder toegevoegde suikers. Omdat er geen calorieën of koolhydraten in de zoetje..
Vanaf €3,36
Excl. BTW:€3,62
1 - 9 van 9 (1 pagina's)

Suiker is ongezond, maar het kan ook anders

We zijn ons meer en meer bewust van het belang van gezonde voeding en we komen steeds meer te weten over de schadelijke effecten van suiker. Bij Green Sweet hebben ze dat al vroeg onderkend en zijn ze ruim tien jaar geleden begonnen met het ontwikkelen van 100% natuurlijke suikervervangers. Van kristalstructuur tot vloeibaar en van zoetjes tot stroop. Met ruim 500 fysieke verkooppunten in de Benelux en verkoop via diëtisten, food coaches en gespecialiseerde webshops, is GreenSweet inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland.

Natuurlijke suikervervanger

Omdat alle suikervervangers weinig tot geen calorieën of koolhydraten bevatten, zijn ze uitermate geschikt voor iedereen die het gebruik van suiker wil beperken, diabetici of mensen die bijvoorbeeld een koolhydraatarm dieet volgen.

Als zoetstof gebruikt Green Sweet alleen pure erythritol en zuivere steviolglycosiden. Altijd 100% natuurlijk, zonder toevoeging van kunstmatige zoet- of smaakstoffen. Gluten- en lactosevrij, vegan, halal en non GMO.
Erythritol heeft een mooie kristalstructuur en is een perfecte vervanger voor suiker. Ook voor koken en bakken, want de kwaliteit blijft stabiel tot 200°C. Deze natuurlijke zoetstof wordt verkregen uit mais en heeft een zoetheid van 70 tot 80% ten opzichte van gewone suiker.
Deze natuurlijke suikervervanger is het enige polyol dat geen calorieën bevat. Daarnaast kunnen de koolhydraten niet opgenomen worden door het lichaam waardoor de bloedsuikerspiegel stabiel blijft. Dit alles maakt erythritol tot de meest geschikte suikervervanger voor diabetici, mensen die een koolhydraatarm dieet volgen.

Voor in de koffie of thee heeft GreenSweet handige dispencers met natuurlijke zoetjes in het assortiment. Voor de liefhebbers van pannenkoeken en toetjes is er de Syrup, vol met vezels, lekker zoet en 100% suikervrij.

Wat zijn natuurlijke zoetstoffen?

Natuurlijke zoetstoffen, ook wel polyolen genoemd, worden verkregen uit natuurlijke producten zoals groente, fruit, planten en gefermenteerde voedingsmiddelen. Deze polyolen hebben een vaak lagere zoetkracht dan suiker en ze bevatten ook (veel) minder calorieën dan suiker (2,4 kcal/g ten opzichte van 4 kcal/g). Daarnaast worden de koolhydraten niet of nauwelijks opgenomen door het lichaam. Ze worden pas verteerd in de darmflora of verlaten het lichaam onveranderd via de urine.

Ons volgende merk is Hemplife, CBD producten van Nederlandse bomen en dus met een erg lage carbonfoodprint.